? ??????????????Splatter Pattern? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??64 Grabs Today. 2180 Total Grabs
. ??????Get the Code?? ?? ?????Subtle Flowers? ????? ?????? ???Rating: 4.1 (184 Ratings)??64 Grabs Today. 34077 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ????1?? ???????Kiss Me One Last Time? ????? ?? CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

lördag 13 juni 2009

Vilka jävla idioter det finns...

Grannen skrev i sin status på Facebook "Vilket jävla uppvaknande man får på sin efterlängtade sovmorgon på länge... :-( Lät som att hela taket höll på att rasa ner i huvudet på en... :-/ TACK!!!
Detta var 9:30...
Jag svarar " Varsågod önskar Marcus & Nelly ;-)"
Den kommentaren tar hon bort, och skriver i sin status;
"en del verkar inte veta något om vett och etikett.... och HÄNSYN.... eller är det så att hänsyn bara ska vara åt ett håll?"
Problemet var alltså att Marcus körde med sin Bobby car... Och som sagt 9:30. Ungar måste väl för helvete få LEKA!!! Idiot...

5 kommentarer:

  1. hon måste ha problem.... BARN har rätt att få leka!!!!! Man ska vara glad att dom är friska och att dom LEKER det finns föräldrar som önskar av hela sitt hjärta att deras barn kunde ......HOPPAS ATT HON INTE ÄR MAMMA SJÄLV. ..... En mormor

    SvaraRadera
  2. Ja du mammsen har du alldeles rätt i. Jo tyvärr så har hon barn själv. En 9-årig ungjävel som inte har ngn hjärna. eNLIGT HENNE SJÄLV DÅ. :-p

    SvaraRadera
  3. Som jag skrev till Jessica, hon kanske inte ska säga nått om vett och etikett. Hon är väll inget vidare till granne annars.
    Skit i henne. Barn ska leka annars är det något fel på dem. Kan hon inte sova pga det så kanske hon ska bosätta sig i eget hus eller så.

    Kram

    SvaraRadera
  4. ett ensligt hus i skogen...

    SvaraRadera