? ??????????????Splatter Pattern? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??64 Grabs Today. 2180 Total Grabs
. ??????Get the Code?? ?? ?????Subtle Flowers? ????? ?????? ???Rating: 4.1 (184 Ratings)??64 Grabs Today. 34077 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ????1?? ???????Kiss Me One Last Time? ????? ?? CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

onsdag 13 januari 2010

Bara för att...


Alla vet vi ju vart Östersund ligger. Men Pajala? Det är liksom ngt diffust där i fjärran, ingen vet riktigt vart men att det är långt, det är alla med på. Och att det sups, åks skoter och badas bastu, det tror sig alla veta. Och jo, nog stämmer det ganska bra oxå... ;)
Och det går faktiskt renar i villaträdgårdar och på gatorna inne i samhället, och det är inget som Pajalaborna höjer på ögonbrynet över. På sin höjd så muttras det något om de där samerna...
Det är 8 mil om polcirkeln, På sommaren lyser solen hela nätterna så man inte kan sova, och på vintern är det så satans mörkt så man antingen blir djupt deprimerad, eller tokig som en patient på Beckomberga.
Men det har ändå sin charm, på något konstigt sätt. Människorna verkar må gott där uppe. Eller kanske är det bara små tecken på begynnande galenskap, vad vet jag?
Och helt dött är det ju inte heller. Vill man festa till det ordentligt så kan man ju åka in till byn och avlägga en visit på Frasses. Eller varför inte gå på pizzerian, som för övrigt drivs av de enda invandrare jag har sett i Pajala med omnejd. Har man riktigt, riktigt tur så finns det man vill ha på pizzan också. =) Men man ska nog inte hoppas på för mycket... Välj ut ett annat alternativ oxå innan du beställer, gärna två.
Även på mataffärsfronten har man mkt att välja på. ICA och... Konsum. =)
Klädaffär finns oxå. Kauppis heter den.
Men va tusan, Luleå ligger ju nästgårds om man behöver shoppa loss. Bara 20 mil enkel väg.
Så, vad tror ni? Är jag tokig, halvgalen eller komplett lost? *ler*

5 kommentarer:

  1. Shit...vad ska jag säga....jisses sis,det verkar ju lite smågalet faktiskt....??Men det blir säkert bra! jag ska inte vara så skeptisk! Vad hette klädaffären sa du? Å finns d bara en...??

    SvaraRadera
  2. Men va tusan... Kan andra så kan la jag.

    SvaraRadera
  3. Det är lika långt "hem" igen om du/ni ångrar er =D Östersund lär finnas kvar ett tag till.
    Fast jag kommer sakna er gränslöst mycket!!

    SvaraRadera
  4. D samma Virre. =)
    Och jo, Östersund kommer alltid att vara hem.

    SvaraRadera