? ??????????????Splatter Pattern? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??64 Grabs Today. 2180 Total Grabs
. ??????Get the Code?? ?? ?????Subtle Flowers? ????? ?????? ???Rating: 4.1 (184 Ratings)??64 Grabs Today. 34077 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ????1?? ???????Kiss Me One Last Time? ????? ?? CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

tisdag 11 maj 2010

Man blir rätt hysterisk...


När man blir morsa alltså... Man får så mkt knäppa idéer, typ "tänk om". Och var man djup innan så blir man en jävla djuphavsdykare efter att första barnet har lett sitt första leende mot världen. Jag gick nyss ut med soporna och lämnade vidrigt nog ungarna inne. ;) Medans jag gick nerför stentrappen så flög en tanke genom min skalle, att jag kanske skulle trampa snett, ramla utför trappen och kvävas av tuggummit. *ASG* Jag menar seriöst, hur stor e sannolikheten?
Jag blev så klart inte rädd på riktigt, men de där tankarna finns ändå där...
Jag har satt två liv till världen, och det är min förbannade skyldighet att finnas här för dem, och att göra ett så bra jobb som möjligt. Jag är MAMMA, helt enkelt.

MIN EGEN mamma har nu åkt till sin andra dotter i Ås. Inte lätt att göra en rättvis fördelning när hon väl är här *ler*
Det känns onekligen rätt tomt. Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag faktiskt inte om att vara själv med båda barnen. Verkligen inte. Det är inte det att jag inte är van... Jag är själv med dem mycket. Men just detta med att vara själv dygnet runt, att inte kunna "lämpa över" för att gå och duscha, ta en promenad med hunden eller liknande. Det tycker jag är jobbigt som fan. Att vara ensam om ansvaret och arbetsbördan, hehe.
Som tur är så kommer Tage förmodligen hem i morgon. Han blir iofs inte hemma länge, iom att han har släpet med sig så vill han nog åka rätt snart igen. Är ju lite svårt när man bara har ett garage.
Men men, det är ju skönt om man får den attans flytten undanstökad också.

1 kommentar:

  1. Hej Petra
    Har nyss kikat in på Lena Deimos fina hemsida och hittade igen din blogg där.
    Önskar dig och din familj allt gott när ni snart styr kosan mot ett nytt liv långt norrut. Hoppas du och din familj kommer att trivas, annars så finns ju alltid Jämtland och Östersund kvar om ni skulle få en längtan tillbaka.

    Sköt om er och jag ska spara din blogg så jag kan kika in hur det går för er. Mycket jobb med att flytta, men ni får det nog jättemysigt när ni väl kommit på plats.

    Kram till dig!

    SvaraRadera