? ??????????????Splatter Pattern? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??64 Grabs Today. 2180 Total Grabs
. ??????Get the Code?? ?? ?????Subtle Flowers? ????? ?????? ???Rating: 4.1 (184 Ratings)??64 Grabs Today. 34077 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ????1?? ???????Kiss Me One Last Time? ????? ?? CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

fredag 30 juli 2010

Varning för Tele2!

Vad ni än gör, teckna INGET hos dem.
Vi kontaktade dem i slutet av maj, för att teckna ADSL-abbonemang. När vi ringde dem efter en vecka så hade inget hänt. Så i början av juni tecknade vi mobilt bredband hos dem i stället. Tiden gick, simkortet kom men inget modem. Hade kontakt med kundtjänst, som sa att det var på väg. Till slut fick vi en avi, modemet låg på Oden sport, i ÖSTERSUND. Kontaktade kundtjänst, som sa att det stod rätt adress på abbonemanget, men av någon anledning så hade det blivit fel ändå. Tyvärr kunde de inte göra något, utan måste vänta tills Oden sport skickade modemet i retur den sista juni.
Kontaktade kundtjänst igen en vecka efter det samtalet, och sade att jag ville utnyttja deras nöjd kund garanti. Killen som svarade var mycket förstående och sade flera gånger, att så där får det inte gå till. Han kunde inte häva avtalet, men skulle genast skicka ett nytt modem, trots att det gamla inte gått i retur ännu. Detta var i slutet av juni, och han sade att det i värsta fall kunde ta två veckor.
Väntar två veckor, och kontaktar kundtjänst igen, då vi får brev om att vi ska betala frakten för modemet som skickades tillbaks.
Modemet som skulle skickas andra gången, finns inget antecknat om. Så det utlovas ett nytt modem, tredje gången gillt...
En vecka tog det för modemet att komma fram denna gång, till rätt adress.
När jag får modemet så är det inte rätt konfigurerat, det får jag gå in och fixa själv.
Kommer dock inte in på internet, trots att allt verkar funka som det ska. Ringer kundtjänst för gud vet vilken gång i ordningen. De kopplar mig till teknisk support, eller var det Oteknisk? Hur som helst så hittar de inget fel trots 40 min i tele. Det är stora störningar i nätet upp till Överkalix, men just där vi bor hittar de inget. Får rådet av avvakta, och återkomma om problemet kvarstår.
MAO; jag blir rådd att lägga deras modem på hyllan, och fortsätta surfa med Halebop, som fungerar.

Vad säger man? Detta är INTE ett skämt. Tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar